HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Hungarikum Fesztivál

2009.07.19. 15:46 Club Aliga

A Hungarikum fesztivál hétvégéjén újra lecsapott a vihar, de ezúttal senkit sem tudott elrettenteni. Szombat délelőtt a strandon szinte meg sem lehetett mozdulni és a délutáni vihar idején is sokan maradtak a rendezvénysátorban ahol kézműves foglalkozásokkal, bábelőadással és az Irigy Hónaljmirigy előadásával feledtették a kint tomboló vihart. A gólyalábasok, tűzzsonglőrök és Jilahó, az egetverő sárkány is a sátorba húzódott, ahová produkciójuk még többeket vonzott. A vihar elvonultával pedig minden úgy folytatódott, mintha mi sem történt volna: a főzőversenyen „kitartás” pontokkal jutalmaztuk azt a lelkes csapatot, akik az esőben is rendíthetetlenül főzték a halászlét.

Vasárnap is jó volt a hangulat, a hűvös Balaton helyett sokan választották a vidámparkot vagy a kézműves termékeket, a borokat, pálinkákat és a magyar specialitásokat.

A Hungarikum Fesztivál képgalériája

A Fesztivál videója:

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége fesztivál családi program hungarikum fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr361889793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása