HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Egy szombat az egészség jegyében

2011.08.02. 12:00 Club Aliga

Július utolsó hétvégéje nem másról szólt, mint az egészségről. Szombaton a zord, barátságtalan idő ellenére is számos érdeklődőt vonzottak az egészségügyi vizsgálatok, szaktanácsadások, állapotfelmérések.

Fizikális állapotunk felmérésében segítségünkre volt a reflexológus, aki a jóleső talpmasszázs közben rávilágított arra, hogy kinek mire kell odafigyelnie az egészsége megőrzése érdekében, és hasonló állapotelemzést kaptunk a Voll vizsgálat során is. A Készenléti Mentők standját nem csak a mentőautójuk tette érdekessé, amelyet természetesen megnézhettünk belülről is, hanem az általuk elvégzett vérnyomás-, vércukorszint- és egyéb egészségügyi mérések is. Az itt kapott eredményekkel rögtön felkerestük a dietetikust, aki mindenkinek egyénre szabva adott tanácsot, javaslatot a helyes táplálkozással vagy az esetleges életmódváltással kapcsolatban. A felmérések sorát a hallásvizsgálat zárta, valamint a masszázs sarok, ahol profi kezekre bízhattuk magunkat. A bátrabbak a nap folyamán vért is adhattak, ezzel is segítve a Magyar Vöröskereszt munkáját.

A felméréseken túl találkoztunk számos egészséges termékkel is a standokon úgy, mint nyírfacukor, gyógybalzsam, masszírozók, higiéniás szerek és gyógyító krémek. Valamint lelki állapotunkra jó hatással volt az auramérés és elemzés, így mindezeket követően felfrissülten tudtunk válogatni a szebbnél szebb Swarovski ékszerek, ásványok és kristályok között.

Természetesen a mozgás sem szorulhat a háttérbe egy ilyen napon, így mind a hastánc, mind a Zumba táncház nagy népszerűségnek örvendett.

Amíg a szülők a testi – lelki állapotuk felmérésével és ápolásával foglalkoztak, addig a gyerekek figyelmét Peti és Jocó mókamesterek kötötték le kézműves foglalkozásokkal, élőmese szövésével és táncházzal.

Szólj hozzá!

Címkék: egészség club egészségnap aliga

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr373124875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása