HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Aligai Mesés Napok 2011-ben is

2011.08.01. 12:00 Club Aliga

Az idei nyár sem telhet el gyerek- és családi - programok nélkül Aligán. Az Üdülőközpontban a már - már hagyománnyá vált Mesenapok 2011-ben is megrendezésre kerülnek, kerültek.

Aki ott volt velünk júliusban ezeken a mesés szombatokon, az jól tudja, hogy nincs is annál jobb mulatság, mint találkozni a rettegett balatoni kalózokkal, akik ezúttal hajójukat gólyalábakra cserélték és velük együtt vívhattuk meg a nagy tengeri csatát. Kipróbálhattuk azt is, hogy milyen az artisták, zsonglőrök és bűvészek élete. Sajnos rá kellett jönnünk, hogy nem is olyan egyszerű, de a Varázslatos Cirkuszi Akadémia tagjainak segítségével komolyabb mutatványokat és trükköket is bemutathattunk a nap végén.

Volt lehetőségünk a kézügyességünket is megcsillogtatni a számos kézműves foglalkozáson, ahol érdekesebbnél érdekesebb dolgokat készíthettünk el saját magunk, a termésekből kirakott képektől kezdve az indán fejdíszekig.

És ha netán délutánra elfáradtunk volna a zsonglőr és artista suliban, valamint a tengeri csatározásban, kifújhattuk magunkat egy kicsit az arcfestőnél illetve a bábműsor és a bűvész előadás alatt.

Aki lemaradt volna a júliusi mesenapokról, az se csüggedjen, hiszen előttünk még az augusztus, amikor is - ha jó idő lesz, ha rossz -, szintén várnak ránk izgalmas, színes programok. A nyár utolsó havában találkozhatunk Boborjánnal a lufihajtogató bohóccal, újra elhajóznak hozzánk a gólyalábas kalózok, lesz mini disco, élőmese játék, kézműves kuckó és sok más érdekes program.

Szólj hozzá!

Címkék: napok 2011 mesés aligai

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr363124850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása