HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Vendégünk volt a Francia Nagykövet Úr és kedves neje

2010.06.13. 19:56 Club Aliga

Club Aliga: A Francia Nagykövet Úr és kedves neje a Club Aligában 2Június 12-én Üdülőközpontunk vendége volt René Roudaut úr, Franciaország budapesti nagykövete és felesége, barátaik társaságában.

Érkezésüket követően a Club Aliga vezetősége üdvözölte és frissítővel kínálta a pihenni érkező vendégeket, majd a rövid bemutatkozásokat követően vendégeink a kikötőnkben vitorlásra szálltak és a kikötővezetőnk, mint hajóskapitány, kíséretében a vízen töltötték a kánikulai órákat. A szelet is kedvelő és a franciaországi Bretagne-ben gyakran vitorlázó nagykövet, néhány alkalommal már vízre szállt a Balatonon, de a Bavaria 44-es, a magyar tenger egyik legnagyobb vitorlásának kormányzása számára is rendhagyó élményt jelentett.

A vitorlázást követően egy kiadós délutáni ősparkos séta közben meglátogatták a területünkön található Castro és Kádár Villát, amit elmondásuk szerint máig átitat a múlt szelleme. A sétát követően éttermünkben megismerkedtek a Club Aliga fejlesztési terveivel, valamint az ezt szemléltető kiállított terepasztallal, amit nagy érdeklődéssel szemléltek.

Vendégeink elmondása szerint nagyon jól érezték magukat nálunk és ígéretük szerint hamarosan visszatérnek hozzánk.

Várjuk őket is szeretettel.

A látogatás képgalériája

Szólj hozzá!

Címkék: vendég club aliga francia nagykövet

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr672141713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása