HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Kell egy Csapat! A Club Aliga focicsapata elindult az I. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupán...

2010.05.30. 19:57 Club Aliga

Club Aliga: DSC 1267 Egyetlen Balaton parti edzéssel a hátunk mögött, optimistán, mindenre elszántan érkeztünk meg Telkibe a GLOBALL Football Parkba, az I. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa helyszínére, május 30-án vasárnap, kora reggel.

Csapatunk rögtön az első mérkőzésen a rivális a Balatontourist-SCD Group-Fly Balaton ellen lépett pályára. Jó kezdés után, izgalmas mérkőzésen 2-0-ás különbséggel sikerült felülmúlni vetélytársunkat.

Ezt követően, két mérkőzésnyi pihenő után, frissen, az első közösen végig futballozott mérkőzésünk után a Hunguest Hotels Zrt. ellen lépünk pályára. Ez a meccs igazi örömfocit hozott számunkra. Összeszokott csapat képét mutatva gördülékeny, fantáziadús, helyenként kifejezetten tetszetős játékkal 8-0-ás, magabiztos győzelmet arattunk.

A reményeink szerint utolsó mérkőzésünkön, a szintén két győzelemmel álló Malév Zrt. ellen legalább egy döntetlenre volt szükségünk, hogy egyenes ágon, csoportelsőként bejussunk a döntőbe. Parázs csatát vívtunk a jól felkészült, szemmel láthatólag nem egyetlen közös edzéssel a tarsolyukban érkező ellenféllel. Sajnos a végén 1-0-ra legyőztek minket, bár még a mérkőzés végén is volt lehetőségünk kiharcolni a továbbjutást érő döntetlent.

A hat legjobb csoport másodiknak selejtezőt kellett vívnia egymással, ahonnan a győztesek kerülhettek be az elitbe. A sorsoláson a Danubius-HSR Margitsziget 1.-es csapatát kaptuk ellenfélnek.

Az ügyesen és nem utolsó sorban gyorsan futballozó ellenfél hamar kihasználta fáradó csapatunk fásultságát és a félidőt jelző sípszónál, 0-2-es eredménynél, piheghettünk egyet az egyre rövidebbnek tűnő 2 perces félidőben. Ezt követően előhúztuk az igazi Club Aliga szellemiséget és kitűnő csapatmunkával, hihetetlen küzdeni tudást mutatva, mélyen elrejtett erőtartalékokat mozgósítva 2-2-es döntetlenre hoztuk a mérkőzést. 3-3 büntetőrúgás döntött a továbbjutás sorsáról. Az idegek csatáját sajnos elvesztettük, az ellenfél 2 berúgott büntetőjére mi csak eggyel tudtunk válaszolni.

Így ért véget számunkra az I. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa, ahonnan remek szórakozás után emelt fővel távozhattunk, még a délutáni csoportokat köszöntő vihar előtt.

 

A Club Aliga focicsapata:
Nagy Zoltán
Erdélyi Péter
Koncz Ferenc
Csordás Imre
Bölöni Péter
Papp Gábor
Németh Gergely (csk)
Horváth Gábor
Németh Balázs
Flaskai Miklós

 

Bővebben az MLSZ honlapján

Szólj hozzá!

Címkék: foci futball football labdarúgás club aliga magyar turizmus labdarúgó kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr22045730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása