HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Veres Károlyné Támadi Irén élménye

2010.06.20. 17:57 Club Aliga

1972-ben dolgoztam ott férjemmel. Egyszer csak azt vettük észre, hogy Fidelke imádja a magyar vendégszeretet és előbb, a biztosítók nélkül távozott el. Imádta a magyar mulatást és a Balatonfüredi kikötői Bárban ropta a táncot. Balatonfüreden a kikötöi csárdában mulatva jót nevetett rajtunk.

A rendszerváltozás után beteg kisfiammal voltunk ott horgászni. Fiam a mólon fogta élete legnagyobb halát. Ez az élmény számára most is él és szívesen mennék el mint 64 éves mama és Apa nagy fiammal ifjúságának legnagyobb élményének helyszínére, mi meg nosztalgiázni.

Nyugdíjasokként apa régi emlékei, horgászásai, életének egy darabja,amit felejteni nem lehet, kell már egy kis feltöltődés, szabadság az egész családnak. Fiam legszebb emléke volt, hogy a sok munka mellett látta milyen szép is Aliga, Balaton Gyönyszeme. Szeretném kórházi kezelésem után meglátogatni, esetleg még régi barátokkal is találkozunk.

IMÁDUNK ALIGA!

Szólj hozzá!

Címkék: élmény

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr492215214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása