HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Pünkösdi programok - Vidám buli az esős hétvégén

2009.06.01. 15:41 Club Aliga

Idén Pünkösd hétvégéjén nyitott a Club Aliga strandja és ezt háromnapos pünkösdi mulatsággal ünnepeltük. Bár az égiek közbeszóltak, a hűvös ellenére több száz szállóvendég és még több mulatni vágyó látogatott el hozzánk, esténként pedig az étterem is megtelt.

A hétvégi program részeként a sétavitorlásunk hat kört is ment a vendégeinkkel, igaz, a kapitány az egyik csoportnak egy rövid, de kiadós jégesőt követően jókora jéggolyóval kedveskedett a fedélzeten. Cserébe a szél viszont nagyszerű sportélményben részesítette a vitorlázás résztvevőit!

A keszegsütés a parton olyan jól sikerült, hogy harminc kiló hal elfogyott és a felnőttek a borkóstolót is nagyon élvezték. A gyerekek figyelmét ugrálóvárral, csúszdával, arcfestéssel és sétalovaglással tudtuk lekötni.

A hétvége fénypontja a pünkösdi király és királynőválasztás volt, ahol egy 4 éves bájos királylányra szavaztak a legtöbben. Balatonvilágos idei pünkösdi királyának pedig igazán jó hétvégéje volt, mert a tombolán ő nyerte a főnyereményt is, a háromnapos, kétfős Club Aliga nyaralást.

Este a löszfal tetejéről érkezett a tűzijáték, amit a környéken valószínűleg mindenki hallott.

Így nyílt meg idén a strandunk, ahol fürdőzők ezen a hétvégén azért nem nagyon jártak a vízben. Júniusban pedig jön az igazi szezonnyitó buli, amit már alig várunk.

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége buli pünkösd

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr901889778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása