HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Beach Party Vol. 2

2008.08.02. 15:34 Club Aliga

„Ég a napmelegtől a kopár, szík sarja…” Na, ebből pont semmi sem volt igaz. Aliga még mindig zöldellt, kopárságnak nyoma se volt, csak egy hatalmas felhőnek kora délután, ami nem csak az eget borította be, hanem a kedvünkre is rátelepedett rövid időre. Végül az égiek kegyesek voltak, és nagyszerű nyárestét varázsoltak a második Lava-lava rendezésű beach party-nk hátteréül.

A már megszokott, de még mindig varázslatos helyszínen, a Castro-villában és hatalmas vízparti kertjében ment a zene-bona, ezúttal hosszabbított nyitva tartással.

A buli elején még a kicsik, és nagyok is boldogan ropták, de végül csak a fiatalság maradt hajnalig. Titok, de ezen az éjjelen még a legénység is táncra perdült. :-)

Örülünk, hogy eljöttetek, reméljük legközelebb is a szőnyegeken tánciztok majd velünk! Addig is mindenkinek kellemes további időtöltést kívánunk!

A Beach Party Vol. 2 képgalériája

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége buli party beach party

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr671889762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása