HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

II. Club Aliga Kupa nagyhajós túraverseny

2008.08.23. 15:37 Club Aliga

A Club Aliga kikötő vezetősége a tavalyi sikereken felbuzdulva, augusztus 23-án szombaton megrendezte a II. Club Aliga Kupa vitorlás túraversenyt is.

Az pénteki nevezések után a verseny szombaton reggel 9 órakor a kormányosi értekezlettel kezdődött a kikötőháznál. Ekkor a hajók legénysége már szinte egytől egyig az összetéveszthetetlen sárga versenypólóban virított. Az eligazítást követően pedig mindenki a rajthoz igyekezett a vízre, ahol az erős szél, Beaufort 5-ös 6-os lökésekkel, izgalmas futamot ígért.

A verseny a tavalyihoz hasonlóan az Aliga-Almádi-Kenese-Aliga távon lett lebonyolítva. A 28 nevezett hajó a helyenként 25 csomós szél ellenére is mind rajthoz állt és végigvitorlázta a távot, pedig szép számban voltak a mezőnyben ”hétvégi vitorlázók” és családi egységek gyerekekkel.

Az abszolút győzelmet idén 102 perces futott idővel Molnár Lóránt és csapata szerezte meg a MEDI-ZONE fedélzetén, így a Club Aliga Kupa vándorserlegét egy évre ők vihették haza. A további helyezettek érmeit, valamit a gazdag ajándékcsomagokat a METROPOL jóvoltából Tósoki Atilla kikötővezető adta át.

Az eredményhirdetést követően a Club Aliga sörrel-borral, bográcsos babgulyással, vörösboros marhapörkölttel, lasagne-val és rétessel kínálta a verseny résztvevőit. Az éjszakába nyúló bulihoz Csizmadia Géza és a RÉGIÓ zenekar szolgáltatta a zenét és bár napnyugta után az eső is megérkezett végül, a bulizó hajósok tánckedvén ez mit sem változtatott már…

Nagyszerű verseny volt, pazar környezetben, kegyes időjárással. Jövőre újra találkozunk!

A II. Club Aliga Kupa nagyhajós túraverseny képgalériája

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége vitorlázás vitorlásverseny club aliga kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr881889770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása