HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Nyitóbuli

2008.06.21. 15:19 Club Aliga

2008. június 21-én hosszas előkészületek után ránk virradt a Club Aliga nyitó bulijának napja. A szervezők izgatott sürgés forgása nem állt le vasárnap hajnalig. A rendezvényt elsősorban sajtós eseménynek szántuk, hogy az ő közreműködésükkel elérhetővé váljon a hír; most már nem csak a kiváltságosoké a Club Aliga. Új, fiatalos programokat szervezünk, mindemellett megmaradt a nyugodt, gondtalan üdülés lehetősége is.

Kötetlen beszélgetés formájában jutottak az infók mindenkinek a tudtára. Már ekkor karibi dallamok hullámzottak végig a területen, és a grillek is egyre ropogósabbak lettek a roston.

Koktéllal a kezünkben ért a naplemente, amit a parton berendezett „nappalikból” csodáltunk. Sötétedés és az EB elődöntő után pedig újabb vendégek érkeztek a központ felől.

A Kapitány ínyenc retró zenékkel kényeztette a vendégsereget, tűzzsonglőrünk pedig a látvánnyal kápráztatott el mindenkit. Még minket is.

A bulin forgatott az egyik magyar zenecsatorna is, akiknek a kedvenc mozzanata a kreatívunkban megálmodott Trabi jelenléte volt.

Közkívánatra a lampionok és szőnyegek a parton a következő bulikon is ott lesznek. Lehet heverészni a jövőben is.

Egy tanács a hölgyeknek, akik még nem voltak a helyszínen. Hagyják otthon a magas sarkút, mert akkor a teraszhoz lesznek kötve. (Bár a lényeget itt is megtalálják: pult, zene, táncparkett).

A nyitóbuli képgalériája

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége buli party

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr971889730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása