HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Aligai Mesés Napok júliusban

2010.08.11. 21:25 Club Aliga

A júliusi szombatok a mese jegyében teltek el Club Aligán.

Hétvégenként belecsöppenhettünk a cirkusz varázslatos világába, így láthattunk bűvész bemutatót, zsonglőr- és artistamutatványokat, sőt mi magunk is kipróbálhattunk és elsajátíthattunk néhány szemfényvesztő trükköt és ámulatba ejtő attrakciót!

Az egész napos cirkuszi mutatványok mellett persze nem hagyhatjuk szó nélkül az arcfestőt sem, aki előtt minden alkalommal kígyózott a sor és szebbnél szebb motívumok kerültek a kicsik és nagyok arcára, karjára. Továbbá kipróbálhattunk számos kézműves foglalkozást – fafaragást, tészta- és gyöngyfűzést, gyékényezést, népi hangszerkészítést, agyagozást – és próbára tehettük ügyességünket a fából készült logikai ördöglakatokon és táblajátékokon is.

Mindenki kedvence Boborján Bohóc volt, aki – amellett, hogy bármilyen állatfigurát képes volt hajtogatni a lufikból –, időnként gólyalábra pattant társával együtt, Zsozsó Bohóccal és bemutatták nekünk Sziszit, a hírhedt balatoni angolnát. A bátrabbak át is ugorhatták, amiért cserébe cukorkák, nyalókák kerültek a zsebekbe.

Természetesen a felnőttek sem unatkoztak, hiszen nem volt olyan strandoló a parton, aki ne próbálta volna ki az egzotikus hangszersimogatót és hangszerbemutatót, ne beszélgetett volna el Czigány Zoltánnal vagy D. Tóth Krisztával a könyvbemutatójukon, illetve ne kérte volna ki a Cukorbetegek Egyesülete tagjainak tanácsát az egészséges életmóddal kapcsolatban.

Reméljük, hogy a jó idő kitart augusztusban is, és még többen tudjuk élvezni az elkövetkezendő mesés szombatokat, ahol Boborján Bohóc és társai, illetve számos színes, érdekes program vár bennünket!

Szólj hozzá!

Címkék: cirkusz bohóc mesés nap club aliga

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr712215567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása