HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

III. Club Aliga Kupa

2009.08.22. 16:07 Club Aliga

Idén harmadszor került megrendezésre a CLUB Aliga Kupa, augusztus 22-én.

Rekordszámú nevezéssel, 38 hajó és több, mint 160 vitorlázó vágott neki idén, profi versenyszervezés mellett az Aliga-Almádi-Kenese-Aliga távnak.

Az idei évben már szomszédos kikötőkből is érkeztek vitorlázók a versenyre.

Pazar vitorlás időben, szikrázó napsütés mellett a szél kezdetben erős volt, pöffös és nagyokat fordult, ami izgalmassá tette a verseny elejét. A verseny első 5 helyezettje már délben a célban volt, amikor a szél gyengülni kezdett és a végéig éppen csak kitartott. A sereghajtók 4-előtt nem sokkal futottak be.

Az abszolút elsőséget idén a Bernát szerezte meg Fűzfőről, Fazekas Lacival a kormánynál. Őket követte a célban a Vakapád, a Trabi, a Club Aliga csapata és a Kati, majd a többi hajó.

A díjkiosztó és a vacsora szokásosan jó hangulatban telt. Az nyereményeket és a versenyünk támogatását ezúton is köszönjük a PALMOLIVE magyarországi képviseletének.

Az esti bulihoz egy kilenc tagú orvos zenekar, az Infúzió szolgáltatta a vérpezsdítő funky zenét ami, nomeg némi elfogyasztott alkohol, a társaság jórészét igen csak magával ragadta.

Szuper verseny és jó buli volt, minden résztvevőnek gratulálunk, találkozunk jövőre is!

Eredmények:

 Palmolive logo

 

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége vitorlázás vitorlásverseny club aliga kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr441889854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása