HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Uniqa Balaton Regatta és újabb őrületes buli Aligán

2009.08.15. 15:56 Club Aliga

Az idei évben nálunk került megrendezésre A III. Uniqa Balaton Regatta versenysorozat idei 6. futama és a Johnnie Walker Média Regatta vitorlás verseny.

A Club Aliga amúgy sem kimondottan üres kikötőjében nagyszerű hangulatban zsúfolódott össze közel háromszáz hajó erre a hétvégére. Volt olyan egység, akik pénteken 8 és fél órát kreutzoltak Keszthelytől Aligáig, hogy eljussanak hozzánk a versenyre.

A szombat 11 órai rajt után a verseny óriási kánikulában, meglehetősen enyhe és gyakran még enyhébb ÉK-ies szélben, pályarövidítéssel került lebonyolításra, ami azért jópár izgalmas taktikai meccset hozott végül.

A rekord számú 121 induló hajóból elsőként Vándor Róbert kormányzásával a Sponsor Wanted futott be, a Sfinx-bavaria.hu és a Ganz Danubius előtt. A Club Aliga csapata a számunkra is meglepő abszolút 29. helyen ért célba. A Média Regatta versenyén az első helyet a Sláger rádió csapata szerezte meg.

A győzteseknek és az összes résztvevőnek ezúton is gratulálunk!

A befutó utáni programok során számos celebritás között láthattuk a TEVA Vasas Plaket vízilabdázóit egy strandvízilabda bemutatón, majd a sátorban Rekop György standupja szórakoztatta a futam után lazulni vágyó mintegy 750 résztvevőt.

A vacsorát és a díjátadót a nyár egyik legnagyobb bulija zárta Aligán, ahol köszönet DJ Ottó "Facess"-nek fergeteges hangulatban több százan mulattak végül önfeledten hajnalig.

Reméljük, jövőre ismét vendégül láthtatjuk a Uniqa Balaton Regatta mezőnyét a Club Aliga kikötőjéban és akkor igérjük szél is fújni fog!

Képek a regattáról megtekinthetőek itt: www.regattaonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége vitorlázás vitorlásverseny uniqua regatta

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr1001889821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása