HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

Egy mesés szombat Aligán

2009.08.08. 15:52 Club Aliga

Augusztus 8-án, szombaton igazi mesés napot tartottunk és végre egész nap jó idő volt! Rengetegen jöttek, kicsik és nagyok, alig lehetett odaférni a programokhoz.

Nagyon népszerű volt a cirkuszi akadémiánk, ahol zsonglőrködni, bűvészkedni lehetett, és a légvárban is egész nap voltak ugráló gyerekek.

Mindenki jól szórakozott egész nap folyamatosan jöttek az izgalmasabbnál izgalmasabb programok: voltak gólyalábasok, voltak vetélkedők (a mesehős-felismerés ment a legjobban) és a népi mesemondóknak is nagy közönsége volt. A mindig népszerű arcfestés és a lufihajtogatás most is sok gyereket vonzott.

A nap legkülönlegesebb helyszíne a Teddy Maci kórház volt, ahol gyógyítani tanítottuk a gyerekeket, akik nagyon élvezték és nagyon lelkesek is voltak. Sokan a saját mackójukat is elhozták, sőt, volt, aki többet is! :-)

És persze egy igazi aligai mesés nap nem érhetett volna véget a Castro-villa retrópartyja nélkül.

Az aligai mesés nap képgalériája

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége buli party családi program gyerekprogram mesés nap

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr791889808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása