HTML

Club Aliga blog

A Club Aliga Üdülőközpont blogja. Bővebb információ a Club Aligáról: ClubAliga.hu

A Magyar Bullterrier Kinológiai Egyesület szakmai napja

2012.06.02. 10:40 Club Aliga

2012. június 2-án, a Club Aliga Üdülőközpont csodálatos balaton-parti helyszíne adott otthont a Magyar Bullterrier Kinológiai Egyesület első nemzetközi bullterrier szakmai napjának, melyre 10 országból érkeztek a tenyésztők és a fajta barátai.

Az esemény középpontjában egy Európában egyedülálló kiállítás zajlott, melyet három angol és egy ír fajtaspecialista bíró zsűrizett. Az eseményre nemzetközi szinten nagy volt az érdeklődés, hiszen voltak tenyésztők, akik 2000 kilométert utaztak kutyáikkal, hogy részt vegyenek a nem mindennapos megmérettetésen. A szakmailag elismert rendezvény sikeréhez nagymértékben hozzájárult a Club Aliga festői környezete, a szállodák kutyabarát fogadtatása.

Nagyon örülünk annak, hogy a kiállítási beszámolók, fényképek, visszajelzések, a helyszínt is kiemelik. Mi imádtunk ezt a helyet. A rendezvény résztvevői jellemzően „kutyás emberek” voltak, akik nagyra értékelték a nyugodt, természetes környezetet, a hosszú sétákat, a balatoni naplementét, a csendes szállásokat.

Külön köszönet a Tetovált Állatmentők Egyesületnek, hogy teljessé tették a rendezvényt. Az állatokkal kapcsolatos felelős gondolkodást megalapozó előadásuk sok látogatót megérintett.

Köszönettel tartozunk a felkészült személyzetnek, hogy a nemzetközi rendezvény zökkenőmentességét biztosították.

WINNERS

Best Bull Terrier Trophy Winner (BOB): Dorothy Rasels Bull
Breeder: Janka & Ivan Slesarovci
Owner: Janka & Ivan Slesarovci

Best Bull Terrier (BOS): Madrigal Jas Ver
Breeder: Selinger Jaroslav
Owner: Haluzik Oldrich

Best Miniature Bull Terrier Trophy Winner (BOB): Milkywayminiature Tropical Storm
Breeder: Jorge Holguin
Owner: Michael Bergmann & Jorge Holguin

Best Miniature Bull Terrier (BOS): Calista Eos Tanagros
Breeders: Renata Cernys
Owner: Janka & Ivan Slesarovci

BIS: Dorothy Rasels Bulls

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://clubaliga.blog.hu/api/trackback/id/tr914582786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása